Διαμονή στην Ουρανούπολη - Ιερισσό

Όσο αφορά την διανυκτέρευση στην Ουρανούπολη ή την Ιερισσό έχουμε τις εξής επιλογές:

Στην Ουρανούπολη η πιο οικονομική λύση είναι το camping. Εδώ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη σκηνή μας ή να νοικιάσουμε δωμάτιο σε ένα από τα σπιτάκια bangalows.
Η συχνότερη λύση είναι βέβαια το ξενοδοχείο ή πανσιόν. Εδώ οι τιμές κυμαίνονται. Ένα μέσο δωμάτιο με μπάνιο μπορεί να ξεκινάει από 40€-50€ , εαν το κλείσουμε εγκαίρως  Το σωστό είναι να κλείσουμε από νωρίτερα δωμάτιο και να κανονίσουμε την τιμή, στέλνοντας και μια προκαταβολή για να είμαστε σίγουροι, ή ακόμα καλύτερα να το κλείσουμε από το ίντερνετ μέσω αξιόπιστων ιστοσελίδων. Το να είμαστε ήσυχοι ότι έχουμε δωμάτιο για να κοιμηθούμε είναι σημαντικό, επειδή τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχει μεγάλη κίνηση αφού και τα δύο μέρη είναι τουριστικά, οπότε πλέον των προσκυνητών υπάρχουν και οι απλοί τουρίστες, Έλληνες και ξένοι.
Ιστοσελίδες που μπορούμε να βρούμε δωμάτια:

Από το booking.com με αρκετές οικονομικές επιλογές για απευθείας κράτηση:
Booking.com

Κάμπινγκ στην Ουρανούπολη: 
www.camping-ouranoupoli.gr 
Η σελίδα του κάμπινγκ στο facebook

Από το tripadvisor με κριτικές επισκεπτών και τουριστικές πληροφορίες: 
Ξενοδοχεία από το tripadvisor

Όπως είπαμε, και τα δύο μέρη είναι πολύ τουριστικά και έτσι υπάρχουν καταστήματα και εστιατόρια για όλα τα γούστα και πορτοφόλια.
Επίσης τους καλοκαιρινούς μήνες διοργανώνονται συχνά ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, φεστιβάλ κάτω από τον πύργο της Ουρανούπολης.